Despre noi

Prin aceasta activitate dorim sa venim in ajutorul oamenilor  care doresc sa-si gaseasca partenerul de viata sau cel putin care isi doresc o relatie sanatoasa, de lunga durata.

Agentia este o firma constituita legal si inregistrata oficial la toate organismele de control si supraveghere ale statului, iar pentru toate operatiunile contabile efectuate se elibereaza bon fiscal conform legislatiei in vigoare.

Site-ul nostru este destinat informarii publicului despre serviciile noastre si despre modul in care ne desfasuram activitatea. Plata serviciilor nu se face online deci nu exista riscul fraudelor specific platilor cu card. Deasemenea, exista o optiune pentru persoanele care nu doresc sa beneficieze de ofertele noastre platite, astfel ca inscrierea pe site se poate face gratuit, insa accesul la baza de date este limitat. Cei care se inscriu gratuit si deci aleg pachetul START, nu vor beneficia de o colaborare si de ajutor in a-si gasi perechea potrivita si nu vor putea sa comunice cu un alt membru inscris pe site decat daca vor apela la noi, iar, dupa acordul fiecaruia din cei 2, va putea avea loc o intalnire, taxa pentru acest serviciu fiind de 35 de lei/membru. Pentru cei care doresc acces la o baza mai mare de date si care sunt dispusi sa plateasca o suma modica, prin care vor beneficia si de un e-book gratuit pe email, vor putea alege pachetul PREMIUM, unde vor avea acces la baza de date de pe site cat si la baza de date de la agentie, insa nici acestia nu vor putea beneficia de alte servicii ale firmei.

Agentia noastra este permanent in contact cu persoanele inscrise, iar detaliile acestora sunt mereu actualizate. Deoarece sistemul prin care vom lucra necesita prezenta persoanelor la sediul firmei, agentia isi desfasoara activitatea la nivel local, in judetul Satu Mare, insa e valabil si pentru persoanele din judetele limitrofe (Baia Mare, Salaj, Oradea) pt care deplasarea la sediul firmei nu constituie o problema.

NOU: Pentru persoanele care nu se afla in judetul Satu Mare, exista optiunea ca cei care doresc sa se inscrie pe site si de care sa ne ocupam in cautarea unei persoane potrivite, ne pot trimite pe adresa de email: viplove_SM@yahoo.ro   o prezentare video a dvs, in care va filmati in timp ce faceti o scurta descriere a dvs, cat si ce anume cautati, ce preferinte aveti ( de ex: cum va numiti, de unde sunteti, ce studii aveti, specializare, domeniul locului de munca, cati ani aveti, ce va place sa faceti in timpul liber, pasiuni, vocatii, greutatea dvs, inaltimea, culoarea ochilor, a parului,  ce asteptari aveti de la o relatie, cum doriti sa fie persoana potrivita pt dvs, daca aveti copii, familie, daca locuiti singur/a, daca ati fi dispus sa va mutati din orasul dvs pt persoana iubita etc). Cu cat mai multe detalii, cu atat mai usor in a cauta pe cineva potrivit pt dvs. Pt a va putea trece in baza de date a agentiei, e nevoie sa trimiteti, alaturi de video, o copie dupa buletin, cat si un nr de telefon si o adresa de email prin care sa pastram legatura. Videoclipurile vor fi incarcate pe site doar cu acordul dvs (sa mentionati daca doriti sau nu sa fie afisat pe site, in email), restul vor fi pastrate in agentie, iar in momentul in care gasim pe cineva potrivit descrierii dvs, va contactam. Prezentarile care nu vor fi afisate pe site, conform cerintei dvs, vor fi incarcate pe un link privat, pt a avea acces la video doar persoanele potrivite pt dvs, dupa care vor fi sterse de pe linkul respectiv. Taxa pt a deveni membru in agentie (exclusiv pt persoanele din afara judetului Satu Mare) este de 35 de RON/ luna, timp in care va oferim sansa de a cunoaste pe cineva, din ORICE colt al Romaniei. Factura si chitanta vor fi trimise pe adresa dvs de email, la fel si contul in care vor fi trimisi banii. Pt persoanele care opteaza pt plata integrala pe minim 3 luni, se ofera un discount de 10%, pt plata integrala pe 6 luni, un discount de 15%, iar pt plata integrala pe un an, se ofera un discount de 30%, cu aceste persoane incheiandu-se un contract de prestari servicii.

Share This